2013. december 26., csütörtök

Vice City letöltése

Hello! Erről a weboldalról a világ egyik legklasszikusabb és legjobb játékát tölthetitek le. Ki ne ismerné a híres Grand Theft Auto Vice Cityt? A legendás GTA sorozat egyik korai de talán még a máig legjobb darabját.
Az oldalra felpakoltam a Vice City legjobb verzióját, csak egy kis méretű fájlt kell elindítani és magától updateli, crackeli a játékot majd elindítja azt.

A VICE CITY LETÖLTÉSHEZ KATTINTS IDE!

FONTOS. Telepítés előtt kapcsold ki a Windows Defendert és egyéb vírusirtót a gépen, mivel a tört játékokat automatikusan blokkolják. Ha nem kapcsolod ki lehet hogy nem fog elindulni a játék.

Telepítés
1. Töltsd le a fájlt és bontsad ki winrar-ral, írd be a jelszót: 1234
2. Indítsad el az exe fájlt pipálj be mindent és várd meg amíg letölti a teljes játékot (kb fél órát vesz igénybe).
3. A program kihelyezi az asztalra a Sims 4 parancsikonját ahonnan futtatni tudod a játékot.

 

Jó szórakozást!

(Ez a weboldal csupán tájékoztató jellegű. A letöltési linkért felelősséget nem vállalunk. Nem áll szándékunkban warez programokat terjeszteni.)

JÁTÉK TESZT

A népszerű sorozat a 80-as évekbe repített minket, méghozzá nem is akárhogyan.
A GTA sorozatnak elég sok részével játszottam, de hangulatban a Vice City a nyerő. Mondom mindezt úgy, hogy a nyolcvanas évek szinte kimaradtak számomra (1988-ban születtem), ráadásul nem is az USA-ban töltöttem ezt a közel két évemet. Mindennek ellenére olyan környezettel és zenékkel ajándékozott meg minket a játék, amiket nem lehet nem szeretni.A történet Vice Cityben játszódik, a nyolcvanas évek második felében (’86-ban). Vice City egy leginkább Miamira hasonlító város, vagyis minden, amit a Miami Vice nevű sorozatban láttunk, itt is megvan: tengerpart, nők, jó kocsik, fegyverek. Ehhez hozzáadjuk a GTA-tól megszokott szabadságot, vérmennyiséget, indokolatlan erőszakot, és kapunk egy olyan keveréket, ami valami miatt órákra leköti úgy a játékost, hogy az észre sem veszi.
De visszatérve a történetre, nos az talán nem egy Mass Effect, de a célnak megfelel. Karakterünk, Tommy Vercetti 15 év után szabadul a börtönből, a teljes bűnbánat azonban nem játszik nála, bűnözéstől mentes életet ezután sem fog élni. Érdekes is lenne a GTA ilyen körülmények között… mindenesetre egyből visszatér a „játékba” Tommy, azonban már az első üzlete balul sül el: habár ő megmenekül a lövöldözésből, a rábízott drog és pénz is elveszik. Ez pedig igencsak hiányzik valakinek, nincs más választás, mint kideríteni, hogy ki szórakozik velünk, és így a saját életével, illetve, hogy honnan szedjük össze a lóvét, amit ha nem kerítünk elő, minket elég rendesen megmogyoróznak.Természetesen mi ezt nem hagyjuk, de sokszor elkalandozunk más irányba, felfedezünk érdekes dolgokat, hentelünk egy sort – vagyis GTA-zunk. A küldetések aránylag változatosak, a történet nem a legbonyolultabb, de a célnak megfelel.
A játékmenetet nézve az előző részhez, a GTA 3-hoz képest jelentős újítás, hogy járművünket el tudjuk azelőtt hagyni, hogy az megállna. Kicsit idegesítő volt a GTA 3-ban, mikor a lángoló, éppen robbanni készül járművel le kellett fékezni, hogy mi egyáltalán nem kapkodva, a motorháztetőből felcsapó lángokat figyelmen kívül hagyva, komótosan, öregurasan kiszálljunk, majd pillanatokkal később fel is robbanjunk ennek a sok tökölésnek köszönhetően. Végre kiugorhatunk út közben, és habár minimális életveszteséggel jár a művelet, még mindig jobban megéri, mint a másik opció. Ami viszont hiányzik továbbra is, és csak a San Andreasban kapjuk meg, az az úszás lehetősége. Mondták már nekem, hogy „mit akarsz, ez a 80-as évek, nem mindenki tudott úszni akkor”, ami egyrészt jogos, másrészt viszont mégiscsak Miami virtuális megfelelőjéről van szó. Nem tudsz úszni Miamiban: ez olyan, mintha Budapesten nem tudnád, mi az a kutyaszar.De nyilván nem elsősorban úszkálni akarunk a GTA-ban, ami teljesen jogos. Ha járművekkel szeretnénk inkább közlekedni úszás helyett, akkor végre mehetünk motorcsónakkal. Sőt, vannak motorcsónakos feladatok is, tehát ha tetszik, ha nem, mi kipróbáljuk milyen is, mikor a virtuális szél beletúr a pixelhajunkba. Ha más utazási módszereket nézünk, akkor hasonló élménnyel örvendeztet meg minket a motorok használata is, bár a robogókkal való üldözéseket nem feltétlenül élvezzük majd annyira, mint a nagyobb gépekkel való menekülést/kergetőzést. Ha ez sem felel meg nekünk, akkor szokás szerint ülhetünk autóba is, de a kényelmesebb utazás érdekében helikopter, vagy repülő is választható – bár én a repülő irányíthatóságával nem vagyok elragadtatva. Tehát a VC elég rendesen ellát minket járműtípusokkal, autókon belül pedig tényleg sok, és jó járgány vár arra, hogy elkössük. Rengeteg gyalogos pedig arra, hogy elüssük, lelőjük, vagy legalább megpróbáljuk ezeket.A grafika akkor aránylag jónak számított, bár a GTA 3-tól nem igazán különböztette meg semmi. Itt is azt tudom kiemelni, hogy jól néz ki együtt az egész világ, ezt nagyon jól összepakolták, és tökéletesen visszaadja azt, hogy milyen lehetett Miami a ’80-as években. Ebben sokat segít a zene is, ami elképesztően jól lett összeválogatva, tényleg mindenkit lehet hallani, aki akkor számított (bár be kell vallanom, hogy ismereteim nem túl átfogóak ezen a téren).  A hangok betöltik a nekik szánt szerepet, a szinkron pedig kellően jó lett, szóval ezt a részt is kipipálhatjuk.
A játék tehát alapvetően csak egy GTA a sok közül. Hogy mi különbözteti meg mégis? Leginkább a már sokszor emlegetett hangulat. Könnyen megragadja az embert, és már gyakran nem is a küldetések miatt játszunk, csak a város felfedezéséért. Talán a legidőállóbb GTA, ami valaha is megjelent. És nem véletlen.

13 megjegyzés: